De vakantie is voor de meesten nu toch echt voorbij. Vol nieuwe energie wordt het werk weer opgepakt. Ook door ons. Zo pakken wij op vrijdag 6 september de draad weer op met ons eerste Tenzing-basecamp na de zomer. Deze keer gieten we het in een wat andere vorm dan gebruikelijk: we gaan bijpraten en sparren tijdens een wandeling. Een mooi moment om nog wat in vakantiesferen te blijven en toch met elkaar de acties voor het tweede deel van 2024 te bespreken.


Normaliter starten wij met een korte evaluatie van lopende projecten: hoe verloopt ieders project en wie heeft hulp van een van de anderen nodig? Wordt een lopend contract verlengd of is het tijd om uit te kijken naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan gaan we met elkaar op zoek. Het delen van deze ervaringen leidt tot mooie inzichten en we kunnen elkaar zo heel gemakkelijk ondersteunen als dat nodig is. Ook kan het uitmonden in een intervisieverzoek van een van de collega’s.
De ontwikkelingen van Tenzing als bedrijf worden uiteraard ook besproken waarbij we ons focussen op het komende kwartaal. Wat is de status van de geplande evenementen, zijn er nog commerciële kansen, hoe onderhouden we ons netwerk en zijn er nog potentiële nieuwe collega’s waar we kennis mee willen maken?


Wandel jij mee?
Maar, op 6 september doen we het anders. We gaan wandelen, bijpraten, sparren en ons focussen op de acties voor de tweede helft van 2024. Ben jij zelfstandig projectprofessional en heb jij zin om mee te wandelen? Je bent meer dan welkom! Stuur wel even een bericht naar info@tenzing.nl om je aan te melden.